снимка:Бойка Трифонова, фейсбук От месец той е заключен в апартамента си

...
снимка:Бойка Трифонова, фейсбук От месец той е заключен в апартамента си
Коментари Харесай

Българска майка обяви: Синът ми е повече от месец заложник на ковид-пандемията в далечен Виетнам

снимка:Бойка Трифонова, фейсбук

 

От месец той е заключен в жилището си на самун и вода

Бойка Трифонова - една обезверена българска майка, чиито наследник към този момент месец е " пленник " на ковид-пандемията в далечен Виетнам, се обърна посредством Facebook към всички институции и хора, които могат да оказват помощ момчето ѝ да се прибере вкъщи.

Ето какво написа Бойка Трифонова в обществената мрежа:

" Има ли майки в този фейсбук? Синът ми към този момент цялостен месец е затворен в жилището си в град Хо Ши Мин във Виетнам. Няма право да излиза. Пъхат му бележки под вратата, написани на британски, по кое време има право да слезе в постройката до магазините, да си купи храна!

Мислите, че е е задържан? Че го проверяват за изключително рисково закононарушение и е под домакински арест, с присъда от съд?! Не! Нищо не е направил! Освен, че се намира в страна, която е затворила всеки собствен гражданин в дома му поради страх от Ковид!

Колко тъкмо е огромна болестта във Виетнам към момента? От 95 000 000 поданици са умрели.... 5 000. Да! Пет хиляди от деветдесет и пет милиона! Това, обаче, се смята за задоволително съображение синът ми да бъде заключен от месец в жилището си на самун и вода!!! Сякаш, че персонално е умъртвил всеки един от тези пет хиляди.

Не се майтапя с това! С кръв и сълзи пиша този пост! Как ще се чувствате в случай че сте майка на наследник, заключен в дома му, на който му пускат бележки под вратата по кое време има право да си купи самун?!

... И по - неприятно! Виетнам затваря летищата си за задгранични самолетни компании. Забранили са към този момент на Тюркиш Еърлайнс да каца. Забранили са на Емирейтс. За момента разрешават по свое убеждение единствено и само на Катар - и то на напълно случайни дати. С други думи - до дни ще забранят да се излетява от Виетнам, даже и да си чужденец. Не единствено че си затворен в дома си!

Имам съществено безпокойство, че синът ми няма да може да се прибере в България! Както и всички останали българи във Виетнам. Полудявам единствено при мисълта, че му подават бележки под вратата, а че и да не може да се прибере - е това към този момент ме кара да откача!!!

Ако Виетнам спре полетите поради пет хиляди умрели при деветдесет и пет милиона население - СВЕТА ЩЕ ОБЪРНА!!!!! Искам си прелестния български наследник у нас! Жив, здрав и свободен! СВОБОДЕН!!!!

Да приберем свободните българи в страната си!!! "



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР